|
Kiwiman
|
 |
« Răspunde #105 : Ianuarie 18, 2010, 06:32:06 » |
|
Chiar in perioada asta citesc trilogia Alexandru cel Mare (Valerio Massimo Manfredi) in care e vorba de campania lui Alexandru in Persia si deseori se face referire la Ahura Mazda, care era zeitatea suprema a persilor. Acesta era simbolul zeului : 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bogg
Administrator
Grand Prix

Karma +63/-44
Deconectat
Pure Blood User
|
 |
« Răspunde #106 : Martie 20, 2010, 02:37:26 » |
|
V-ati intrebat vreodata de unde provine numele Sandero?  Ei bine, nici eu.... dar inevtiabil am dat peste semnificatia acestei denumiri. Este un nume grecesc, derivat din Alexandru si inseamna protector sau aparator. Masina in schimb, este derivata din Renault, conceputa de o echipa de brazilieni si romani, iar singura chestie de care te apara este o ploaie zdravana....
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
viob
|
 |
« Răspunde #107 : Martie 30, 2010, 12:15:58 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
Viata este drumul dintre 2 gauri
|
|
|
bogg
Administrator
Grand Prix

Karma +63/-44
Deconectat
Pure Blood User
|
 |
« Răspunde #108 : Aprilie 22, 2010, 01:42:56 » |
|
Audi AVUS Automobil Verkehrs und Ubungs- Strasse a fost un circuit din Sud-Vestul Berlinului. Acum face parte din reteaua de autostrazi. Informatii despre Audi AVUS in curand pe threadul AudiDaca doriti mai multe informatii despre circuitul AVUS: http://en.wikipedia.org/wiki/AVUS
|
|
|
|
« Ultima modificare: Aprilie 22, 2010, 01:57:48 de către bogg »
|
Memorat
|
|
|
|
Don Champignon
C6.R
Grand Prix

Karma +63/-341
Deconectat
Corvette Racing ~ Passion for Motoracing
|
 |
« Răspunde #109 : Aprilie 23, 2010, 10:04:22 » |
|
Traseul ala nu a avut si curbele cu cea mai mare inclinatie a pistei... ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Kiwiman
|
 |
« Răspunde #110 : Aprilie 23, 2010, 11:05:41 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bogg
Administrator
Grand Prix

Karma +63/-44
Deconectat
Pure Blood User
|
 |
« Răspunde #111 : Iulie 21, 2010, 12:15:31 » |
|
by Kiwi:  Urmarind ideea cu nume cool vs. nume stupide, postati si voi denumiri de masini pe care le considerati misto sau de tot... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Ferruccio
|
 |
« Răspunde #112 : Iulie 21, 2010, 10:12:45 » |
|
In mare, lista de masini cu nume cool e aceeasi ca a lui Kiwi. As putea insa sa adaug Murcielago, Cuda si Viper.
Numele uncool sunt multe, iar la lista lui Kiwi as putea sa adaug Urracco, Jalpa, Jarama, Escalade, Impala (care este cool doar daca masina are hidraulice) si numele de masini formate din combinatii de cifre si litere.
|
|
|
|
|
Memorat
|
The planet is polluted with people who are freakin' bitches, Despite the low tonalities of their voices' pitches...
|
|
|
bogg
Administrator
Grand Prix

Karma +63/-44
Deconectat
Pure Blood User
|
 |
« Răspunde #113 : Iulie 21, 2010, 12:12:36 » |
|
In mare, lista de masini cu nume cool e aceeasi ca a lui Kiwi. As putea insa sa adaug Murcielago, Cuda si Viper. Tocmai ai zis ca un liliac, un peste si un sarpe sunt denumiri cool pentru masini...  . Tu ai ce ai cu denumirile de animale.... Numele uncool sunt multe, iar la lista lui Kiwi as putea sa adaug Urracco, Jalpa, Jarama, Escalade, Impala (care este cool doar daca masina are hidraulice) si numele de masini formate din combinatii de cifre si litere.
Cred ca Lambourile au cele mai cool nume si mai mult de atat, imi plac absolut toate.... inafara de Silhouette.... si 350.. si 3500.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
illest
Rookie
Karma +0/-3
Deconectat
|
 |
« Răspunde #114 : Iulie 22, 2010, 10:15:31 » |
|
Nu e suficient sa fie doar un nume cool...trebuie sa se muleze cu personalitatea masinii.De exemplu cum i-ar sta unui Mini Cooper sa poarte numele de Reventon?
Dupa mine masina care are o personalitate aparte...in mare masura datorita si numelui este Lamborghini Diablo.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Ferruccio
|
 |
« Răspunde #115 : Iulie 23, 2010, 01:19:58 » |
|
@bogg Eu vorbesc de un liliac V12, un peste V8 si un sarpe V10  Si cum spunea si Illest, se muleaza pe personalitatea masinii... spune-mi tu ca Dodge Viper nu seamana cu un sarpe  Chiar daca Murcielago inseamna "liliac", numele asta a apartinut unui taur, dupa cum stie toata lumea. Asa ca se potriveste cu masina  Iar Cuda e un nume cool, pentru ca te duce cu gandul la un peste de prada agresiv. Nu puteau sa-i puna "Shark"... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
The planet is polluted with people who are freakin' bitches, Despite the low tonalities of their voices' pitches...
|
|
|
|
klaus
|
 |
« Răspunde #116 : Iulie 24, 2010, 03:50:49 » |
|
Dar ce vrei sa zici,Cuda nu suna bine?  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
TopGear Fan
|
|
|
|
smyth_makoto21
|
 |
« Răspunde #117 : Iulie 24, 2010, 04:02:51 » |
|
Hyundai Sonata mi se pare cel mai trasnit nume de masina pe care l-am auzit pana acum, bine spus asa in general. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Ferruccio
|
 |
« Răspunde #118 : Iulie 24, 2010, 06:37:17 » |
|
Dar ce vrei sa zici,Cuda nu suna bine?  ) Cuda suna biiiineeee, sa fii sigur de asta 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|