TopGear Forum

Septembrie 09, 2010, 10:51:22 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Dragi forumisti, aici puteti citi regulamentul forumui Top Gear si v-as ruga sa luati la cunostinta problema dublei postari care va fi aspru(dar amuzant) sanctionata de-acum incolo.

Incadreaza Porsche Caiac Ass in una din categoriile COOL WALL: http://forum.topgear.ro/index.php/topic,1122.720.html

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   În jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Ajutor Subiect: 4Tuning Days.... 13-14 Martie  (Citit de 304 ori)
Don Champignon
C6.R
Grand Prix

Karma +63/-341
Deconectat Deconectat

Corvette Racing ~ Passion for Motoracing

Vezi Profilul
« : Martie 08, 2010, 10:45:38 »

Care vine ?!  Rânjet Rânjet Rânjet
Io vin cu porcarii d'alea mici ... masinutze ca am vb. cu unii... oricum vin si eu... asa sa'mi ocup timpul...  Cheesy
Memorat

BAD-BOY-VETTES'

Spyke
Membru profesionist

Karma +10/-7
Deconectat Deconectat

spyke46
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : Martie 09, 2010, 10:15:39 »

Count me in Face cu ochiul I'll be there with bells on . Seriously.
Memorat

chainsaw
Membru GT

Karma +33/-14
Deconectat Deconectat

anghel.andrei
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : Martie 10, 2010, 10:46:56 »

s-ar putea sa ajung si eo, ca am cunostiinte care'si expun niste fiare (pluralu' de la "fier", nu al'ceva Rânjet) ... detest totusi superficialitatea fata de fenomenu' auto, pe care 4t a promovat-o mereu prin femei semidezbracate si drifturi ...
Memorat

Don Champignon
C6.R
Grand Prix

Karma +63/-341
Deconectat Deconectat

Corvette Racing ~ Passion for Motoracing

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 10, 2010, 09:51:32 »

Da... io nu prea pot sa numesc ce fac distinsii in fiare (de'a dreptul) ca drifting. Doar vreo 2 maxim 3 fac ceva drifting... restul isi distrug si mai rau masinile care sunt cu 3 roti pe marginea prapastii catre groapa de masini....
Memorat

BAD-BOY-VETTES'

ioana
Membru profesionist

Karma +16/-17
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Martie 12, 2010, 11:26:57 »

Nu stiam ca mai e un sb scuzee Kiwi:D. Adica nu m-am gandit sa ma uit la chat... Din pacate anul asta nu stiu cum si daca vom ajunge fiindca biletul este de 200 de mii, iar noi fiind doi ar trebui sa dam 800 de mii in cele 2 zile...MI se pare un pret aberant, pentru o perioada atat de nasoala ca asta dar na...Adica inteleg ca trebuie sa isi scoata banii dar totusi e un pret ff mare. Puteau la demonstratii sa fie gratis, dar pentru ca o sa fie si tembela de daniela crudu si alte panarame pe acolo...na trebuie sa aiba din ce le plati nu? Asta e viata...sper ca o sa ajungeti si voi pentru ca se promit niste lucruri noi, desi probabil organizarea va fi de kk ca de obicei...
« Ultima modificare: Martie 12, 2010, 11:39:04 de către ioana » Memorat
ioana
Membru profesionist

Karma +16/-17
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Martie 12, 2010, 11:41:55 »

Da... io nu prea pot sa numesc ce fac distinsii in fiare (de'a dreptul) ca drifting. Doar vreo 2 maxim 3 fac ceva drifting... restul isi distrug si mai rau masinile care sunt cu 3 roti pe marginea prapastii catre groapa de masini....
..Inseamna ca nu ai fost la Vitan anul trecut. A si sa nu uit ceva....Nu mai jigni aiurea fiindca daca oamenii au bani doar de atata cu alea se dau. Plus ca nu ajungi ca Tengu si ailalti asa din senin, trebuie sa exersezi si sa incerci chiar daca nu iti iese mereu. NU sunt de condamnat ca incearca. Nu e vina lor ca nu li se pune un spatiu la dispozitie pentru a exersa si dupa sa vina la demonstratii si sa se descurce perfect...
Memorat
Kiwiman
Grand Prix

Karma +49/-139
Deconectat Deconectat

Good on ya, mate!

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Martie 12, 2010, 12:19:59 »

... Din pacate anul asta nu stiu cum si daca vom ajunge fiindca biletul este de 200 de mii, iar noi fiind doi ar trebui sa dam 800 de mii in cele 2 zile...

Daca imi ziceai din timp iti faceam acreditare pe TG, ca de la noi oricum nu merge nimeni...
Memorat

ioana
Membru profesionist

Karma +16/-17
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : Martie 12, 2010, 12:23:45 »

Pai nici eu nu am stiut ca de maine incepe...da pot sa vin azi:)) faceti si voi o legitimatie la vrajeala:)) ceva la imprimanta tras in plastic:))
Memorat
Kiwiman
Grand Prix

Karma +49/-139
Deconectat Deconectat

Good on ya, mate!

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Martie 12, 2010, 12:27:04 »

Nu e cu legitimatie... 4tuning te trece pe o lista si intri cu buletinul daca te gaseste paznicul de la intrare pe lista.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul: