Claudiciul
Membru junior

Karma +1/-11
Deconectat
|
 |
« : Noiembrie 18, 2009, 07:12:15 » |
|
In opinia mea telefonul este cam ca si masina,iti poti face o impresie despre un om atunci knd ii vezi telefonul. Imi aduc aminte ca pana la varsta de 16 ani nu am avut niciun telefon.(nici macar in clasa a9-a si radeau toti de mine).In a 10-a am recuperat din urma:
In iulie2007 mi-am luat primul telefon: Sony ericsson z550i de care m-am plictisit rapid(atunci mi-am facut si abonament).In octombrie a urmat un se k810i pe care l-am avut pana in decembrie cand mi-am luat un nokia n73 din Emiratele Arabe.a urmat dupa cum urmeaza:e50 si 6288,un n73 me care m-a costat 14 milioane plus boxele nokia md-5w alte 4 mil dar de care m-am bucurat doar 4 luni fiindca l-am pierdut la mare in antalya 2008 .apoi am avut un 6234 si acum ultimul pe care il am este nokia n93 care-mi place enorm si nu-l voi da niciodata.Voi??
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
teddyuskin
|
 |
« Răspunde #1 : Noiembrie 18, 2009, 07:36:26 » |
|
eu am avut in clasa a II-a primul telefon(cadou de mos craciun,asta a fost acum cativa ani) si a fost un Sony Erricson T105 pe care l-am tinut cateva luni pana i sa stricat telefonul mamei,iar dupa ce si l-a reparat mi l-a dat mie(un Erricson din 2001).De craciun in acelasi an(2005) mi-am luat un Nokia 6020(nu mai mergea Erricson-ul) pe care l-am tinut pana in noiembrie anul trecut(inca il mai am) iar acum folosesc un Nokia 6300 made in Romania(facut la Cluj  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
RUN,LIVE TO FLY,FLY TO LIVE,DO OR DIE WON'T YOU RUN,LIVE TO FLY,FLY TO LI
|
|
|
|
Antheus
|
 |
« Răspunde #2 : Noiembrie 18, 2009, 07:44:52 » |
|
Am avut pin clasa a 6-a(cred) un Mitsuibishi Trium(happy times) Pe urma am avut un Ericson T(era t nu stiu cat...erau albastre ele) pe urma un nokia N70 pe urma un N71 un e50(parca) un nokia N96(cumparat si vandut in aceasi zi) Acum am un N95(nu 8 gb) luat de nou cu 6 milioane(am prins mega oferta)
|
|
|
|
|
Memorat
|
OOO...what does the M button do?
|
|
|
|
Kiwiman
|
 |
« Răspunde #3 : Noiembrie 18, 2009, 07:59:51 » |
|
Mi se pare o prostie sa judeci omul dupa telefon, la fel cum unii te "evalueaza" dupa ce adidasi ai in picioare. Primul meu telefon (prin 2000) a fost un Alcatel, apoi inca unul si apoi am trecut la un Mitsubishi Trium - despre care niste fosti colegi spuneau ca este telefon de femeie. Deh, nu-mi place sa tin in buzunar un telefon stil caramida incat sa par ca am o erectie puternica.
De vreo 4 ani am telefoane Motorola - imi place telefonul cu clapeta, plus ca marca asta are telefoane cu un nivel de radiatii foarte scazut. Acum folosesc un W375 pe care l-am cumparat in vara lui 2007. Ma gandeam serios totusi sa trec pe Blackberry.
Nu ma atrage deloc ideea sa investesc bani intr-un telefon de fitze. Dar fiecare cu "pasarica" lui... mie spre exemplu mi s-a parut mai rezonabil in primavara sa investesc 7 mil intr-o moneda rara din argint pentru colectia mea.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Antheus
|
 |
« Răspunde #4 : Noiembrie 18, 2009, 08:05:58 » |
|
Ce avea Trium-ul???...eu am iubit telefonu ala,l-as fii avut inca 2-3 ani daca nu il pierdeam intr-un taxi
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Kiwiman
|
 |
« Răspunde #5 : Noiembrie 18, 2009, 08:12:12 » |
|
Si mie mi-a placut mult Trium-ul. Foarte ergonomic si manevrabil, iti incapea in palma, avea si o antenuta detasabila, o clapeta cu "hublou" prin care vedeai cine te suna si daca raspunzi sau nu. L-am scapat din mana de nenumarate ori, era julit la toate colturile dupa mai bine de 2 ani de utilizare, cand i-a murit bateria si l-am dat cuiva pe gratis. Unii il considerau de femeie pentru ca era subtire. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Antheus
|
 |
« Răspunde #6 : Noiembrie 18, 2009, 08:16:06 » |
|
aaaa...tu aveai Trium Galaxy sau Cosmo nu?...eu am avut Trium Mars 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Equel
Ex HBbaxter
Membru GT

Karma +19/-25
Deconectat
King of Off-topic
|
 |
« Răspunde #7 : Noiembrie 18, 2009, 08:16:23 » |
|
In cls a 3-a am avut primul meu tel un Alcatel SH.. L-am tinut un an dupa care mi-am luat un Sagem my401x care mia placut enorm... pacat ca la pierdut...Am avut dupa un Sony Ericsson k220i... destul de bunicel pana ce mia dat varumio un Sony Ericsson k510i care mereu cand il vedeam imi venea sa-l traznesc de pamant ca avea acel joystick idiot care nu mergea... Acum am un Nokia 3600 Slide care il iubesc(cu el fac si pozele la machete  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Antheus
|
 |
« Răspunde #8 : Noiembrie 18, 2009, 08:23:51 » |
|
Ce culoare e Slide-ul(am vazut odata unu cu rosu visiniu si mi-a placut rau de tot)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Lamborghini
|
 |
« Răspunde #9 : Noiembrie 18, 2009, 09:30:19 » |
|
am un LG Shine si un Digi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
OLECO
|
 |
« Răspunde #11 : Noiembrie 19, 2009, 08:53:20 » |
|
Pe mine nu ma intereseaza sa ma sparg in figuri cu telefoane mobile ci pur si simplu sa pot telefona sau sa pot fi sunat. Primul telefon a fost un Philips (1996), de plastic, transparent si avea antena care se plia pe langa el de ziceai ca e mini radio  . Pe urma un Nokia care m-a tinut 2 saptamani (atat de bun era...), pe urma o "amfibie" Motorola d460  iar pe urma au urmat 2 Altcatzei. Acum detin un Vodafone 225 facut cadou de sotia mea si care mi se pare al' mai smecher telefon din cate nu s-au inventat. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
- colectionez, construiesc si personalizez machete la scara 1/43 - construiesc diorame
|
|
|
|
gumball3000
|
 |
« Răspunde #12 : Noiembrie 19, 2009, 10:13:14 » |
|
primele telefoane au fost siemems, sagem, alcatel si etc. acu 3 ani mi-am luat un nokia N91 pe care nici pana acuma nu l-as fi schimbat daca nu s-ar fi rupt clapeta aia de peste butoane. si am fost nevoit prin iunie anul acesta sa imi iau altul. si am ramas cu un nokia 5800 Xpressmusic cu touchscreen. foarte multumit de el insa astept sa mai strang ceva bani pentru un N97 ... visu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Equel
Ex HBbaxter
Membru GT

Karma +19/-25
Deconectat
King of Off-topic
|
 |
« Răspunde #13 : Noiembrie 19, 2009, 06:09:26 » |
|
Ce culoare e Slide-ul(am vazut odata unu cu rosu visiniu si mi-a placut rau de tot)
E negru cu gri... destul de frumusel dar mi-l lam luat mai mult ca sa nu raman cel mai fraier dintre colegi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Dan_Marius