Soferi, la umar 'arm! Vremuri sumbre se prevad la orizont incepand cu data de intai a lui Martie 2010. Ministerul transportului impreuna cu M.A.I. s-a gandit ca drumurile noastre sunt destul de bune si autostrada Transilvania mai poate astepta, asa ca s-au gandit sa investeasca bani in 450 de Dacia Logan MCV echipate cu radare
nedetectabile pentru Politia Romana. Acesta este doar primul val deoarece inca un numar necunoscut de astfel de autovehicule vor fi achizitionate, urmand ca fiecare judet al tarii sa primeasca cel putin cate un exemplar.
Pana acum umblam pe soselele patriei ca oameni liberi pentru ca oameni liberi suntem. Ce ne-am face fara libertate? Vom lupta? Sau vom lasa capul plecat de fiecare data cand ni se va intocmi un proces verbal pentru depasirea cu 10Km/h a vitezei inafara orasului? Vom face asta de-acum incolo sau ne vom resemna, ne vom echipa, vom lupta si le vom spune inamiciilor nostri:
NE PUTETI AMENDA, DAR NU VETI PUTEA SA NE LUATI DREPTUL DE-A VA CONTESTA IN INSTANTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Bine... poate am exagerat putin si poate mi-a placut William Wallace, dar ideea acestui subiect e sa nu ne lasam prostiti si dusi de nas de stimabilele organe ale statului.
Dupa cum ziceam, 450 de Loganuri MCV echipate cu aparatura radar de ultima generatie vor intra de maine pe strazi. Radarele in cauza sunt ,,nedetectabile" si ,,neconstestabile in instanta" , dar bineinteles asta e cacao pe batz la fel ca indivizii care lucreaza cu ele.
Radarele vor functiona in stand by, iar la o simpla apasare a unui buton acestea sunt gata de inregistrat vitezomanii indiferent ca masina de politie stationeaza sau este in miscare atat ziua cat si noaptea.
Detectoarele radar nu vor fi de folos din cauza acestei treceri din stand-by la ,,complet operational" intr-un timp foarte scurt, iar atunci cand vor fi detectate va fi prea tarziu.
Noile detectoare vor putea intercepta soferul de la 1.6Km
Cascati ochii cand sunteti in camp deschis(de ex. Drum National A1 si A2), deasemenea fiti atenti la diferentele de nivel ca foarte bine pot sta si in varf de panta sa va fileze.
Nu va poate lua prin pietre, stanci, munti, copaci asa ca daca el va vede, si voi vedeti masina de politie.
Masiniile de politie echipate cu astfel de radare nu vor fi ,,camuflate". Adica sa nu va asteptati la Dacii 1310 cu nr. MAI. Vor fii Logane MCV(deocamdata) cu girofare, va scrie mare POLITIA si vor avea numerele de inmatrculare
B-18-___.
Un alt lucru bun de stiut e ca masinile au motoare de 1.5 diesel asa ca daca aveti un CL500, recomandarea mea e sa le aratati degetu'.
Radarele sunt omologate ... (nu ca cele vechi

) si vor functiona in banda K.
Toate detectoarele de radar noi merg pe aceasta banda.

Pe thread se vor posta pareri, ideei si femei goale. Deasemenea puteti veni cu marci si modele de detectoare de radar, antiradar...

si alte gaselnite asemantaore. Cum sa NU completati un proces verbal si cum sa NU va balbaiti in fata organului.
Conduceti prudent!